mandag 23. januar 2012

Dag 1 av husbyggingen

Da var vi endelig i gang med byggeprosessen etter en god del forsinkelser. Men jammen går det fort når de først har begynt. I løpet av en arbeidsdag var ytterveggene og innerveggene i første etasje kommet opp. Må si jeg gleder meg til andre etasjen kommer og ikke minst til det vakre sitronvinduet er kommet på plass.Det blir bra :) Får et lite sitronvindu på baksiden av huset over ytterdøren også. Spennende!!


Slik ser det ut foreløpig...

Og dette er utsikten vi får :) Ingen hus fremfor oss som sperrer den heller. Lekkert :)
(Bildet er tatt før veggene kom).

Ellers er jeg i full planlegging av kjøkken og bad. Tror jeg begynner å finne ut hvordan jeg vil ha det nå..Iallefall kjøkkenet, mens badene er jeg mer usikker på...er så mye fint å velge i. Ønsker meg panelfliser fra Imperial bathroom på det største badet, men siden prisen var i meste laget, må jeg finne en annen løsning...Mulig det blir en halv vegg med hvite fasettslipte subwayfliser med brystningsflis over. Må bestemme meg snart....*tenketenke*


- Silje -


3 kommentarer:

Siw H sa...

Så spennende. Dette vil jeg følge videre :-D Jeg er nettopp ferdig med samme prosessen selv, kjempe gøy men travelt. Hvor bygger dere?

Silje sa...

Heihei :)

Så hyggelig at du la deg til som følger :) Vi bygger i Mosjøen, Nordland. Jeg har fulgt med på din blogg en stund, og du har virkelig fått det flott. Masse inspirasjon å hente :)

Siw H sa...

Så kjekt å høre. Tusen takk for det :-D
Tips ang Blucher slukristen. Ikke la deg lure til at du må kjøpe hele Bluchersystemet som er dyrt, du trenger bare slukristen om du velger den du viser i blogginnlegget ditt :-) Masse penger å spare :-D