lørdag 25. februar 2012

Hei :)

Lenge siden jeg har lagd noen innlegg nå, men den 11 februar 01.41 kom endelig Niklas til verden <3 Endte til slutt med keisersnitt, og jeg har i etterkant vært dårlig grunnet en infeksjon. Men nå begynner endelig formen å dra seg til og jeg lager derfor et innlegg mens prinsen ligger i vugga si og sover så søtt ;) *Smelt*

 
Snusken min <3


Grunnet den dårlige formen har det naturlig nok blitt lite interiørplanlegging, og jeg har heller ikke vært innom huset på en god stund. Tenker å ta meg turen dit i morgen.

Men noen ting har jeg hatt klare lenge med tanke på hvordan jeg skal innrede rommene, eksempelvis hallen oppe hvor trappa kommer opp. Der ser jeg for meg en liten kontordel, hvor jeg skal ha skrivepult, oppbevaringsskap, noen lekre lamper og ikke minst en sjelong. 

Liatorp skrivebord fra ikea
Sjelong fra ikea...er usikker på hvilken farge jeg skal ha. Må vente til jeg har sett veggfargen skikkelig. Men blir enten beige eller lys brun. 
Stol fra TM design...enten i beige eller i brun...tiden vil vise.
Liatorp bokhylle
Så vil jeg ha dør fremfor, siden jeg ikke liker at diverse rot synes. Mulig det blir en slik vitrinedør. Skjuler iallefall noe rot ved at de to nederste feltene ikke er glass i. 
Tror kanskje det blir en slik en også stående bak sjelongen.

Jeg har også kjøpt inn lampe til skrivebordet, men den er gått ut av sortimentet så fant ikke bilde av den :/

Så har jeg falt for denne klokken fra Rivera Maison. Fiiiiiiiin!!!


Skal bli greit å få en egen plass til pensumbøker, regninger og diverse. Slik det er nå ligger slikt og slenger litt her og der...

Nå må jeg gå å beundre prinsen min. Klarer ikke å se meg mett på han, han er så god =)

Ha ei fin helg alle sammen =)

-Silje-

2 kommentarer:

Villa Fagerbakken sa...

Hei!
Gratulerer så mye med skjønne snusken: )
Føler med deg mht keisersnitt; men du har vel gjerne fått litt lettere dager nå som det har gått noen dager...

Vår minste har rukket å bli 11 mnd allerede, så du får bare nyte øyeblikkene og glede deg for hvert nye stadie!

Det var forresten vanskelig å finne kommentarlinken, vet ikke om det er med hensikt kanskje, men jeg måtte holde musen over et "usynlig område" og da kom det frem ien annen farge. Kanskje du har samme farge på skrift og side?

Klem Iris

Silje sa...

Heia :)
jo, formen blir bedre og bedre for hver dag heldigvis:) Ja, det går fort, det er sikkert.

Vet ikke hvorfor ikke kommentarfeltet synes...hm...skal prøve å fikse det, men er ganske grønn på dette enda, så spørs om jeg får det til :/