tirsdag 8. mai 2012

Travelt..

Heihei...en stund siden siste innlegg nå...det er travelt med baby, eksamenslesing og husbygging på en gang..bloggen blir naturlig nok litt nedprioritert. Men har som mål å bli flinkere:)

I huset er det maling på gang..takene mangler ett strøk og veggene her og der mangler ett strøk. Noen har ikke fått noen strøk enda, fordi jeg vingler litt mellom farger. Men skal ta turen innom malerforettingen imrg for å finne de siste. Ellers fikk jeg tapet i går fra omexco. Den skal være i tv stuen på en vegg, og siden den er ganske så mørk, tror jeg at jeg satser på en lysere farge på de andre veggene. Den skal iallefall være grå, såpass har jeg funnet ut ;)

Her er tapeten. Ekte stein og rålekker!

Ellers så klarer jeg ikke å bestemme meg for lampe i trappeoppgangen...

Har vel hele tiden vært rimelig sikker på at jeg skulle ende opp med en slik som anine i villa von krogh har i sin trappeoppgang http://www.villavonkrogh.com/search/label/Hallen
Lekker, ikke sant? Men den er svindyr i Norge og må da eventuelt bestille fra Kina for en mye billigere penge. Men så har jeg den siste tiden falt mer og mer for Rivera Maison sine ballonglamper....Kanskje ville det vært likså fint med en stor slik? Har dessuten en del *blingbling* lamper ellers i huset. Kan jo bli for mye av det gode også.....vel...vi får se...

Trappen til huset er foressten også bestilt..er veldig spent..håper det blir slik jeg har sett for meg :)

Nå er det kvelden på meg. I morgen er det møte med presten i forbindelse med dåp, noe jeg også holder på å planlegge....døgnet skulle hatt flere timer!

Niklas har vokst en god del siden jeg la ut bilde av han sist...fine prinsen min :)

Natta :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snuppen<3<3<3

Mailinn`s interiørblogg sa...

den lampa dær har jeg virkelig lagt min elsk på=)=) har meeeget lyst på den. men tror ikke jeg tar meg råd til den;/for en nydelig liten prins du har=)