onsdag 5. september 2012

Vi har fått strøm!!

Hurra, endelig lys i lampene! Har begynt å flytte inn, og det er allerede kommet på plass en del møbler. Om det blir stående slik vet jeg ikke. Føler at jeg må prøve meg frem og bo meg litt inn, så ser jeg vel etterhvert hvordan jeg vil ha det;) Den brune skjenken bytter muligens plass med en hvit en...hmmmm...eller gjør den det?Er glad i herskapelig, klassisk og glam, men er blitt mer og mer glad i å blande det med litt grovere materialer. Synes nå det ble fint jeg..lunt og varmt...perfekt til høsten!Hva synes dere?
Tv kråa! må på jakt etter en gulvmatte, slik at bordet kommer bedre til sin rett. synes det går for mye i ett med gulvet.
Andre delen av stua. Sofagruppe foran peisen.
Her skal det komme et identisk bord ved siden av det som allerede står der.
Spekulerer på hva jeg skal ha på veggen over her...bilde, klokke, speil...??? Blir nok mange bilder av Niklas, for jeg finner seriøst ingen bilder i butikkene som jeg liker! Mulig jeg er kresen...

Nei, nå er det natta på meg. Jobb i morgen, og deretter fortsettelse av flyttesjauet. Skal prøve lage et innlegg i morgen med noen bilder fra kjøkkenet, selv om vi mangler diverse, blant annet grue og fliser. 

Natta :)

13 kommentarer:

Lille familien i nr.9 sa...

OI, blir kjempebra!
Gleder meg til å se resten :D

adales verden sa...

Fineste huset i byn;))

Huset i Edels hage sa...

Det blir knallbra Silje!virkelig et flott hus dere bygger!! :) Synes sjenken skal få være slik den, er fint med litt kontraster ;)

adales verden sa...

Jeg digger sjenken...skikkelig fin.. Lyst på en sånn!

Min lille interiør og hverdags dagbok sa...

Gratulere med lys i lampene og snart heilt inn flyttet ☺ ser kjempe flott ut,gleder meg til å se mere bilder ☺

Villa Fagerbakken sa...

Hei!
Syns sjenken var kjempefin jeg...
Helt enig med miksing av grovt og glam: )
Blir spennende å se kjøkkenet: )
Klem Iris

adales verden sa...

Pst!!! Venter veldig på oppdatering;)))

Heims verden sa...

For et utrolig flott hus dere bygger:D helt morsomt hvor lik smak vi har, Hehe;) har lest igjennom hele bloggen din og gleder meg til å se ner! Ha en herlig uke:D

Glassveranda sa...

Så vakker det ble!! Litt pes når man bygger hus, men så herlig når alt begynner å falle på plass, og men får begynne å møblere å slikt! ;)) Vi har et speil over peisen og er veldig fornøyd meg det, -reflekterer lyset fra alle vinduene og sprer det i rommet, -jeg elsker massemasse dagslys! ;))) Men har sett mange peiser med flotte malerier og lignende over også som har fungert kjempebra. Lykke til! ;)

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

Mailinn`s interiørblogg sa...

åhhh så lekkert et hus dere har. elsker stilen, møblene, ALT.. også så heldig dere er som får alt NYTT...=) sukk...hær er det oppsussing av et gammelt, skakt og skjevt hus..;/ blir ALDRI å gjøre det igjen..hehe=)var nettopp inne i den fine interiørbutikken i mosjøen. så mye fint ifra riviera maison=) heldig dere som har så fin en interiørbutikk=)

Anita sa...

Oppdaget nettopp at du har falt ut av lista mi på blogger, så er lenge siden jeg har tittet innom. For et flott hus dere har fått dere! Jeg er også veldig fan av å ha det lunt og varmt rundt seg, elsker fargen dere har på veggen :) Gleder meg til å se mer av huset!

Mops sa...

Heisann! Kjempefin peisomramming. Lurte på hvilken peisinnsats dere har? Og hva dere har brukt for å bygge inn peisen? :) håper inderlig på svar!

Silje sa...

Takk for så mange koselige kommentarer og for tips ang hva jeg skal henge over peisinnsatsen. Heller mot speil jeg også, men må bare finne det rette først :) Når det gjelder peisommramminge vår så er den fra Roger Pearson og heter for Classic rett. Selve innsatsen er fra dovre med mulighet for ekstern tilkobling for luft, pga at nye hus er så tette. Pipen vi brukte er elementpipe, men det kan brukes vanlig pipe også.Vi satte ovnen på noe som heter for siporex stein. Så bygde vi kassen rundt i plater kalt for scamotec som er 5 cm tykke. Disse skrudde vi mot siporex steinen. husk brannmur i bakkant. denne lagde vi av leca. vil anbefale å bruke scamotec der også. de er dyrere enn leca, men mye mer lettvint og tidssparende. så må det brukes flislim i mellom platene og skruer. så sparklet vi og pusset det slett, før vi malte til slutt. vet ikke om dette ble noen god forklaring, men om det er noe du lurer på, kan du bare sende en mail til meg på Siljenilsskog@hotmail.com.