tirsdag 11. desember 2012

Nissene begynner å snike seg inn :)

Hurra!! Jula tikker inn og det betyr vår aller første jul i nytt hus! Da er det ekstra stas å pynte og styre rundt. Må innrømme jeg begynte ekstra tidlig i år, og det kommer stadig mer pynt opp.....

Jeg er snar med å pakke bort jula når den er over, så derfor pynter jeg heller litt tidlig. Mye koseligere å ha det julefint i advendstida. Det går i mye sølv og hvitt  her hos meg, men litt rødt har likevel sneket seg inn. Jeg synes rødt er litt "masete" og liker ikke at det blir for mye, men siden jeg er oppvokst med rød jul føler jeg likevel det må være litt ;) En trollhassel er midlertidig juletre, mens jeg leter febrilsk etter et kunstig et...som ser mest mulig ekte ut...;) Lack bordet skal byttes ut så snart jeg har funnet det rette. Samtidig leter jeg fortsatt etter det perfekte speil for å ha over peisen.....Ting tar tid! Så mangler det noen stoooore kubbelys for å ha inni. Vannbåren varme = lite brukt peis. 

I helga skal jeg ha jentejulebord her hos meg, og jeg holder derfor på å planlegge hvordan bordet skal dekkes og pyntes....
 
Beklager dårlige bilder...tatt med mobil og på kveldstid.......

Ha en fiiiiiin kveld alle sammen :) 
 
 

Silje

5 kommentarer:

adales verden sa...

Hurra nytt innlegg og lekkert lekkert:))

Karen sa...

Sååå flott peis:) og kjempefint pynta hos deg!
Ha ei fortsatt fin førjulstid!
Karen

Glassveranda sa...

Kjempekoselig julehus! :O) Vannbåren varme er jammen kjekt, hadde selv aldri i verden klart meg uten! :D Nissene mine ligger på vent enda, men veldig mye annen julepynt har sneket seg fram skal jeg si deg! ;)) Kos deg med julepynting og dekorering av førjuls-festbord i nyhuset! Nydelig ble det, og bordet blir helt sikkert fortryllenge julevakkert det også!

Stor klem, Ann :0)

Lille familien i nr.9 sa...

Nydelig!
Gleder meg til å få se kjøkken, bad osv :) Inspirasjon, ja takk :)

Mailinn`s interiørblogg sa...

guud så lekkert det er hjemme hos dere;) første jula i nytt hus er MAGISK...;) Hær er huset langt ifra nytt men total renovert så kan ihvertfall kjenne `litt` på følelsen. Utrolig lekkert har du det ihvertfall. Har også begynt litt tidlig med pyntinga i år. Men jula er jo så kort så hvorfor ikke;) Kos deg så mye med jente julebord på lørdag;) hørtes veldig koselig ut;)