onsdag 1. februar 2012

Spisestuen

Har hele tiden vært sikker på en ting, og det er at jeg skulle ha spisestuestoler fra Rivera Maison i spisestuen min.
Samboeren mente jeg var gal da han fikk se prisen. Hehe...

Men så kom jeg over lignende stoler hos TM design http://www.facebook.com/pages/TM-Design/248609961830100 til en hyggeligere pris. 
Så spørs om jeg ikke bestiller derfra istedet. Sparer iallefall noen grunker, og da blir synnsynligvis mannen mer fornøyd også.

Spisebord sliter jeg med å finne...hender jeg kommer over noen fine, men da er de som regel ikke store nok. Jeg vil nemmelig ha et stort et.

Dette bordet fra Skeidar er i utgangspunktet 220 langt, men det er mulig å få kjøpt ileggsplater som gjør det mulig å forlenge det..
Men jeg vet ikke....har ikke sett det i virkeligheten enda. Hadde trodd jeg skulle ende opp med hvitt spisebord, men begynner å vri meg fra den tanken...Vi får se. 

Det er nå kommet takstoler på huset, og søylene er kommet på plass. De var fiiiine. Må seriøst komme meg å ta bilder mens det er dagslys. Det blir, det blir...

Ha en fin dag alle som titter innom ;)

-Silje-

4 kommentarer:

adales verden sa...

Tenkte på tomines blogg når jeg så huset ditt.. Hun har litt den gjennomførte stilen og nå selger hun og. Jeg hørte på frakt på diningsofan 1600,- RM er favoritten min men prisene gjør meg mer reservert;)) blir nok lekkert uansett hva du går for;))

Anita sa...

Hei! La plutselig merke til at du hadde lagt deg til som følger hos meg. Hyggelig!:)

Vi sliter også med å finne et stort nok spisebord, jeg synes de blir for korte når de er under 2 m, og for smale når de er under 1 m. Og da koster bordene med en gang ganske mye mer.

Jeg falt for akkurat de samme stolene, tenkte jeg kunne hatt en i hver ende av bordet. Men min samboer som er litt bredskuldret klagde på dårlig plass, så hvis du ikke har prøvesittet de enda, kan det være lurt å gjøre det før dere bestemmer dere!

Silje sa...

Ja, hun har mye jeg liker.Ja, synd det er såpass stive prise hos RM. Har også lyst på diningsofa, men er avhenging av en som er ganske mye mindre, siden jeg tenkte ha den på kjøkkenet. Så skulle jeg helst hatt vaskbart trekk også. RM har en fin en lik de stolene, men igjen er prisen i meste laget og trekket kan ikke vaskes. Måtte eventuelt blitt i skinn da, meeeen...

Silje sa...

Hei :) Ja, spisebord er ikke en enkel sak. Takk for tips angående stolene, skal sjekke det ut neste gang jeg er i nærheten av en RM butikk;) Skal sjekke det opp angående TM stolene også, innbiller meg at jeg har lest at de er litt bredere enn RM stolene..men det er mulig jeg bare har drømt..hehe.. Koselig at du la deg til som følger :)