lørdag 11. mai 2013

Long time, no see

Det et en stund siden sist blogginnlegg gitt......tida går så ufattelig fort! Plages dessverre en del med bloggen så vurderer å slette hele greia for så å lage en ny...vi får se. Selv om det er travle tider, skjer det likevel noen forandringer rundt omkring i huset. Det tar jaggu meg tid å bo seg inn, og få absolutt alt på plass. Mangler fortsatt noe pirk her og der og for ikke å snakke om alt interiøret jeg har lyst på. Vel....jeg får ta litt av gangen;) I dag har jeg brukt litt tid på å lage litt mer orden på vaskerommet. Vaskerommet vårt er ikke all verden stort, men jeg har plass til det jeg trenger, selv om en del går bort til mye teknisk, eksempelvis vannbårenvarmeanlegg og vanntank osv...(slike kjedelelige og ikke så fine, men nødvendige greier). Vi har også valgt å bruke vaskerommet som stellerom, siden vi da slipper ha stellebord på badet som opptar plass. Lurt synes jeg! ;)
Vaskerom skal etter min mening være praktiske, så får de andre rommene ta seg av glammen. 
For å utnytte plassen, valgte jeg å ha snorer til klesstørk på hele den høyre veggen.
Kurver fra Ikea fylt og merket med bleier, våtservietter, kluter, vaske og skyllemiddel....etc. Ah, jeg liker orden...er nok en liten ordensfrik :) Liker at alt har en fast plass, da det blir litt mindre rot;) Og nå som alt er merket så godt, skulle en tro at til og med mannen i huset finner frem og klarer holde orden ;)
Er foressten på jakt etter glassflasker med skrukork for å ha skyllemiddel i, men finner bare med sånn tungvinte korker. Det må være lettvint. Orker ikke plages. Noen som vet hvor jeg får kjøpt slike?
Skittentøyssortering i oppbevaringssystem fra Ikea. Radio må også til på vaskerommet, det blir iallefall litt triveligere;) (Mangler fortsatt foringer øverst på innredningen).

Søte hengere. Bittelitt glam må det være;)
Oppbevaringsbokser fra Ikea. Geniale til å gjemme unna diverse, eksempelvis en sokk som mangler partneren sin. Blir noen av de :/

Disse er greie å ha til å legge spiker +++++ som man kan finne i bukse og jakkelommer. Akkurat nå var det bare en merketusj der, men bruker også ha saks og lignede der.

På veggen mellom innredningen og alle de tekniske duppedingsene fikke jeg plass til et stativ med plass til mer klesstørk. Veggfester for moppe og kosteskaft innerst.

Nei, nå roper sofaen og tv`n på meg. Blir seriemaraton ikveld. Skal lage meg ei skål med ulike sorter bær, hjemmelaget frokostblanding og vaniljekesam. HEKTA!! Og for dere som tror jeg er sunn, så har jeg ei stor sjokoplate som skal spises etterpå. Er det lørdag, så er det lørdag!!

Vi hørs:)

- Silje - 


4 kommentarer:

sivknivklestativ sa...

Lekkert vaskerom, med masse flott oppbevaring :)

adales verden sa...

Såååå misunnelig atte;) gøy at du er back;))

Nina sa...

Så kjekt å lese noe nytt på bloggen din igjen. Du har et gjennomført vaskerom...misunner deg der!

Glassveranda sa...

Supert vaskerom!!! :0) Var stille her inne leeenge! Fint å se at det er liv i deg! ;))

Ha en fin ny uke! :0)

Klem, Ann.